Със съдействието на:

Условия за участие във Фотоваканция 2017 г. (10-16 септември)

Фотоваканция е цялостно преживяване, което ще ви позволи да се откъснете от ежедневието и да се потопите в една седмица на фотография, интересни срещи, почивка и положителни емоции. 

Тази година събитието ще се проведе в Drujba Bay Garden, Кранево. Комплексът се намира на брегът на морето. Разполага с множество зали, които ще изпълним с фотографски събития, открити сцени, на които редовно ще се случва нещо интересно, дискотека на плажа, която ще вдигаме във въздуха всяка вечер. 

Може да разгледате комплексът тук: http://www.drujbahotel-kranevo.com/

 

ПАКЕТИ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОТОВАКАНЦИЯ

 

ПАКЕТ ФОТОВАКАНЦИЯ

Включва:

- 6 нощувки на пълен пансион (с включени закуска, обяд и вечеря)

- Получавате и правото да участвате във всички събития по време на Фотоваканция, с изключение на инициативи, за които е обявена отделна такса участие.

Предлагат се различни опции за настаняване. Може да дойдете с ваши познати или ние ще ви настаним с някой от другите участници. Така ще имате възможност да срещнете нови вълнуващи познати с интерес към фотографията

Настаняване в 3-на или 4-на стая - 275 лв. *

Настаняване на дете до 12 годишна възраст в 3-на или 4-на стая - 195 лв. *

Настаняване в двойна стая - 315 лв. *

Настаняване в единична стая - 365 лв. *

* Цените са за 1 човек при сътоветното настаняване.

 

ПАКЕТ С ПО-МАЛКО НОЩУВКИ

Иска ни се да ви поканим да си направите една истинска Фотоваканция и да се откъснете за 7 дни от всичко останало. Затова и не публикуваме цени на пакети за по-малко от 6 нощувки. Разбира се, такава опция има и може да я намерите във формата за рагистрация, но оферта за по-малкия брой нощувки ще получите допълнително. (Ориентировъчно, цената е около 60 лева на ден със закуска, обяд и вечеря)

 

ПАКЕТ С ПОВЕЧЕ НОЩУВКИ

Фотоваканция започва в неделя, 10-ти септември, официалното закриване ще е на 15-ти септември, петък, а отпътуването ще бъде в събота, на 16-ти септември. 

Ако желаете да удължите почивката си, може да го направите. Цените на допълнителните нощувки, отново на пълен пансион, са 45 лв. на нощувка. 

 

И така - регистрациите за Фотоваканция са отворени. За всеки участник трябва да се попълни отделна регистрация. Може да се регистрирате като последвате този линк: РЕГИСТРИРАЙ МЕ