[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text]Фотоваканция е едно от най-големите фотографски събития в България, което събира стотици любители на фотографията. По време на събитието се провеждат множество уъркшопи, лекции, срещи, фотосесии, фотографски предизвикателства и други.

Всяка година на фотоваканция присъстват и модели, които участват в различните събития и участниците снимат с тях.

Фотоваканция е платформа, която дава възможност на моделите да се запознаят с много фотографи и да запълнят портфолиото си с хубави снимки.

Каним ви на кастинг за модели на Фотоваканция 2018 г.

Кастингът ще се проведе в две части: 

1. Онлайн кандидатстване. За целта трябва да попълните формата за регистрация на тази страница до 23:59 ч. на 08.08.2018 г.

2. Кастинг на живо, който ще се проведе в София на 11-ти август, в едно от най-големите фотографски студиа в България.* По време на живата среща ще се срещнете с организаторите на събитието, ще разберете в подробности какви са организацията и ангажиментите по време на Фотоваканция и ще ви бъдат направени няколко тестови кадъра.
(присъствието на кастинга в София не е задължително, но е силно препоръчително. Възжможно е при силна кандидатура да бъдете избрана въпреки невъзможността да дойдете до София за интервю)

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ*

1. Трябва да сте готови да отделите времето от 3-ти до 9-ти септември и да присъствате по време на цялото събитие Фотоваканция. Организаторите поемат всички разходи по транспорт, настаняване и храна.

2. Трябва да попълните коректно всички полета във формата за регистрация.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ:

Фотоваканция ще покрие всички разходи за транспорт, настаняване и храна, за една незабравима седмица на морето, където ще се запознаете и ще снимате с много и разнообразни фотографи.

 

*На кастинга ще бъдат поканени само предварително одобрени кандидати. Отговор дали сте поканени, ще получите до 24 часа след регистрацията. Организаторите не поемат транспортни разходи до студиото, в което ще се проведе кастингът.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_column_text css=“.vc_custom_1532724332027{border-top-width: 10px !important;border-left-width: 15px !important;padding-top: 10px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #f2dcdc !important;border-left-color: #f2dcdc !important;border-top-color: #f2dcdc !important;border-radius: 20px !important;}“]

[caldera_form id=“CF5b5b78390ec2c“]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]