Uncategorized @bg

Фотоваканция е едно от най-големите фотографски събития в България, което събира стотици любители на фотографията. По време на събитието се провеждат множество уъркшопи, лекции, срещи, фотосесии, фотографски предизвикателства и други.

Всяка година на фотоваканция присъстват и модели, които участват в различните събития и участниците снимат с тях.

Фотоваканция е платформа, която дава възможност на моделите да се запознаят с много фотографи и да запълнят портфолиото си с хубави снимки.

Каним ви на кастинг за модели на Фотоваканция 2018 г.

Кастингът ще се проведе в две части: 

1. Онлайн кандидатстване. За целта трябва да попълните формата за регистрация на тази страница до 23:59 ч. на 08.08.2018 г.

2. Кастинг на живо, който ще се проведе в София на 11-ти август, в едно от най-големите фотографски студиа в България.* По време на живата среща ще се срещнете с организаторите на събитието, ще разберете в подробности какви са организацията и ангажиментите по време на Фотоваканция и ще ви бъдат направени няколко тестови кадъра.
(присъствието на кастинга в София не е задължително, но е силно препоръчително. Възжможно е при силна кандидатура да бъдете избрана въпреки невъзможността да дойдете до София за интервю)

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ*

1. Трябва да сте готови да отделите времето от 3-ти до 9-ти септември и да присъствате по време на цялото събитие Фотоваканция. Организаторите поемат всички разходи по транспорт, настаняване и храна.

2. Трябва да попълните коректно всички полета във формата за регистрация.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ:

Фотоваканция ще покрие всички разходи за транспорт, настаняване и храна, за една незабравима седмица на морето, където ще се запознаете и ще снимате с много и разнообразни фотографи.

 

*На кастинга ще бъдат поканени само предварително одобрени кандидати. Отговор дали сте поканени, ще получите до 24 часа след регистрацията. Организаторите не поемат транспортни разходи до студиото, в което ще се проведе кастингът.

Форма за регистрация

Молим да ни дадете линк към ваш профил в социалните мрежи. При повече от един линк, отделете ги със запетая.
Изберете до 5 ваши снимки в .jpg формат. Молим снимките да не са по-големи от 2 MB всяка.
По традиция, по време на Фотоваканция се снима и голо тяло. Вероятно, ако сте склонни да участвате в такива сесии, ще имате повече ангажименти.
Кастингът ще проведем на 11-ти август, събота, от 11:00 ч. в едно от най-големите фотографски студиа в София. Подробна информация ще получите ако Ви одобрим.
Разкажете ни малко повече за себе си.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment