Портфолио ревю с Валерий Пощаров

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“4426″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

ПОРТФОЛИО РЕВЮ

на дългосрочни лични фотографски проекти

с

ВАЛЕРИЙ ПОЩАРОВ

8 септември

х-л Журналист, к.к. Златни Пясъци

[/vc_column_text][vc_empty_space height=“20px“][dt_default_button link=“url:%23form“ size=“medium“ button_alignment=“btn_center“]Регистрирай се[/dt_default_button][vc_empty_space height=“20px“][vc_column_text]Качествената обратна връзка за работата на всеки артист е от критично значение. Често, ние не можем обективно да видим творчеството си отстрани и да оценим качествата му, тъй като сме твърде привързани емоционално към него.

Предлагаме ви възможността работата ви да бъде разгледана от обиграния поглед на Валерий Пощаров, да получите ценни съвети и насоки за това как да доразвиете своите проекти.

Портфолио ревюто е за автори, които ВЕЧЕ работят по лични проекти и имат определена ТЕМА.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″ css=“.vc_custom_1625129546695{background-color: #ededed !important;}“][vc_empty_space height=“20px“][vc_column_text]

ЗА ВАЛЕРИЙ ПОЩАРОВ

http://poshtarov.net/

@valery.poshtarov

Роден е в България през 1986 г. Валерий Пощаров израства в среда на художници. Усвоява техниките на изобразителното изкуство в Националната художествена гимназия във Варна. След това се премества в Париж, където завършва пластични изкуства в Сорбоната. Българският културен институт в Париж го номинира за наградата „Картие-Бресон“. След 35 последователни изложби в различни части на Европа (от 2007 до 2012 г.), в крайна сметка Валерий се връща в България, като решава да се затвори за света на изложбите. През 2011 г. той основава първата онлайн галерия за изкуство в Източна Европа. Работата му като търговец на произведения на изкуството му позволява да работи независимо в областта на фотографията, като запазва артистичната си свобода. Това му позволява да развие личната си работа в различни дългосрочни проекти.
През 2022 г. той издава самостоятелно първата си фотокнига „Последният човек на Родопите“, резултат от 14-годишни експедиции в 985 села в Родопите.
В края на 2021 година създава фондация „Фотоантология“, чиято мисия е да популяризира артистичните практики във фотографията и да изпълнява документални проекти с обществена значимост.
***
Изкуството на Валерий Пощаров е част от големи колекции на различни официални институции по света: Президентството на Република Франция, Френското посолство в Ирландия, Българския културен център в Париж, музея „Евгений Евтушенко“ в Москва и др.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=“20px“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_empty_space height=“20px“][vc_column_text]

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

  1. Може да участва всеки автор, който ВЕЧЕ работи по лични проекти (или проект) и има ТЕМА. 
  2. Всеки автор може да представи до 20 фотографи.
  3. Всеки автор може да покаже 1 проект. 
  4. Фотографиите трябва да бъдат отпечатани на хартия (имате възможност да отпечатате своите фотографии на място на Фотоваканция за портфолио ревюто до 7-ми септември, включително.)
  5. При портфолио ревюто авторите трябва да могат да кажат заглавие на проекта, който представят, както и кой е най-важният въпрос, на който искат да получат отговор.
  6. Работата на всеки автор ще бъде разгледана на четири очи. Това не е състезание. Всеки има своя индивидуален път и търсения. (Предварително ще се направи график на това кой, кога ще има своята среща с Валерий. За целта е важно да попълните регистрационната форма в края на тази страница предварително)

Портфолио ревюто с Валерий Пощаров е включено в цената на пакета Фотоваканция.

Могат да се включат и външни участници. За целта те трябва да заплатят таксата за участие за един ден на Фотоваканция в размер на 40 лв.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

[caldera_form id=“CF62e7fb3c2017e“]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]