ПСИХОЛОГИЯ НА ПОРТРЕТА

Работилница с

Георги Неделчев
8 септември

х-л Журналист, к.к. Златни Пясъци

Сряда преди обяд, отново ще сме с Георги Неделчев, но този път темата е портрети. Ще обхванем всичко – от разговора с модела до самото заснемане. Портретния полуден ще е разделен на две части – теория и практика.

По време на теорията, Георги ще сподели техники, с които да предразполжим модела, за да получим желаните от нас състояние и емоция. Ще говори за правилния подбор на техника, спрямо търсения ефект.

Във втората част, ще направи демонстрация на целият процес на снимане. Ще покаже класическите портретни схеми на осветление: Split, Short, Broad, Rembrandt, Butterfly, Paramount и Loop, както и различните им приложения.

Събитието се организира с подкрепата на Канон България. По време на практическата част, на разположение на участниците ще бъдат пълната гама фотоапарати EOS R, както и избрани първокласни RF обективи. След работилницата, всички участници ще имат възможността да разпечатат до два кадъра в размер A4 на новите MegaTank принтери Canon PIXMA G640 и G540, предназначени, специално за фото печат.

 

Повече за системата EOS R може да откриете тук: www.canon.bg/generationr

Повече на новите фотографски принтери от серията Canon PIXMA G: https://www.canon.bg/printers/pixma-g640/

Събитието е част от програмата на Фотоваканция. За да участвате в него, трябва да сте регистрирани участници във Фотоваканция за съответните дни. Условията за участие може да намерите тук: https://photovacation.org/#!/participation