Сцената е Ваша

Обичате фотографията и имате интересна идея, любопитен проект или просто тема, която силно Ви вълнува и искате да споделите с повече хора? Фотоваканция Ви кани да се включите в “Сцената е Ваша”. 

Всяка вечер на Фотоваканция ще даваме възможност споделите нещо интересно с участниците. 

Всяка година Фотоваканция събира много хора, които споделят страстта към фотографията. Някои са дългогодишни професионалисти, други тепърва се учат, трети са във фотографския бизнес, но всички търсят развитие на средата, общуване и обмен.

Обикновено Фотоваканция дава изява на подбрани лектори, изложби и теми, които ние, организаторите, избираме за Вас. 

Тази година искаме да Ви предложим да използвате сцената на Фотоваканция, за да споделите и Вие нещата, които Ви вълнуват. 

 

Защо да го правите? Ще имате възможност да говорите пред 150-200 човека. Сред тях има ученици, професионални фотографи и професионалисти в много други сфери, за които фотографията е хоби и страст. Там ще са представители на повечето фирми от фотографския бранш, както и представители на някои от най-големите организации свързани с фотография в България. 

“Сцената е Ваша” ще Ви даде възможност да бъдете чути от хора с афинитет към фотографията и да намерите съмишленици за идеите си. 

 

КАК МОЖЕ ДА УЧАСТВАТЕ? 

Три от вечерите на Фотоваканция ще отделяме по 30 минути за “Сцената е Ваша”. Всяка вечер ще има по максимум 2 представяния – всяко между 10 и 15 минути. 

Това означава, че ще дадем възможност на максимум 6 човека да споделят идеите си по този начин. 

 

За да участвате, има няколко условия: 

  • Трябва да ни изпратите предварително, до 15-ти септември, темата на Вашето представяне като попълните формата за регистрация на тази страница. 
  • Всички предложени теми ще минат през обсъждане от нашия екип и ще се свържем само с 6-те идеи, които преценим за подходящи. 
  • Трябва да може да присъствате на място, в Камчия, във вечерта на своето представяне. (Може да изберете удобна за Вас дата при попълване на регистрацията). 

Може да сте участник във Фотоваканция или да дойдете специално за случая. Организаторите НЕ поемат разходите по транспорт или настаняване. 

  • Ако получите потвърждение от нас, трябва да подготвите своето представяне, което не може да пресрочва повече от 15 минути. За представянето ще разполагате с компютър, екран, микрофон. Ако Ви трябва нещо друго, ще трябва да го обсъдим предварително. 

И така – Сцената е Ваша!

 

[caldera_form id=“CF5d4eaf686ce18″]