Тема „Голо тяло“ с Мария Димитрова

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=“Тема „Голо тяло„ с Мария Димитрова“ spacer=“line_only“ spacer_position=“bottom“ line_height=“1″ line_color=“#dd3333″ line_width=“600″]

7-8 септември, Фотоваканция 2018 г.

СОК Камчия

[/ultimate_heading][vc_empty_space height=“50 px“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“450″ img_size=“full“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“451″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“456″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=“yes“][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-calendar“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_style=“circle“ icon_position=“left“ counter_title=“Дни“ counter_value=“2″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-user“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Участника*“ counter_value=“15″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“icomoon-material-24×24-face“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Модела гимнастички“ counter_value=“3″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-clock-o“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Часа продължителност“ counter_value=“12″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-camera“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Снимачни часа“ counter_value=“4″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“icomoon-material-24×24-monochrome_photos“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Часа ретуш“ counter_value=“4″ speed=“3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]На 7-ми и 8-ми септември ще засегнем темата „Голо тяло“.

В темата ще ни поведе Мария Димитрова (Mery Core):

 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/4″][vc_single_image image=“399″ img_size=“medium“][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“3/4″][vc_column_text]Мария Димитрова, позната още като Mery Core, повече от 15 години работи пред и зад камера като фотограф и модел. 2015 г. печели наградата на Фотовакнция за най-добър кадър в категория „Голо тяло”. В момента Мария изкарва прехраната си с комерсиална фотография и ретуш.

„Всяка творба носи частица от душата на своя създател.“

Това е и водещото в творчеството на Мария. Тя влага много от душата си, много любов, провокация и разчупени концепции. От нея можете да очаквате неочакваното и разбира се, и този път, ни е подготвила изненада! Тя ще ви поднесе фина еротика, красота и ще ви потопи в приказната магия на женската уникалност.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Всяка тема е разделена на теоритична част, лекция, и практическа част – фотосесия.

7-ми септември

Мария ще ни разкаже за психологическия подход при снимане с модел голо тяло. Ще ни разходи в историята на актовата фотография в България.
Ще ни разкрие повече за новия новия си проект „Fire in the air“, в който комбинира красотата на голото тяло с опасна игра с огъня.

Именно фотосесия в тази стилистика ще бъде кулминацията, която ще подпали вечерта.

8-ми септември

Очаква ни фотосесия „голо тяло сред природата“. Мария ще помогне на участниците да намерят най-подходящата гледна точка, в търсене на контрапункт или сливане с околната среда и красотата на голото женско тяло.

Събитието е част от официалната програма на Фотоваканция. За да участвате, трябва да сте регистрирани участници във Фотоваканция 2018. Повече информация може да намерите тук: https://photovacation.org/[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]