Тема ``Голо тяло`` с Мария Димитрова

7-8 септември, Фотоваканция 2018 г.

СОК Камчия

На 7-ми и 8-ми септември ще засегнем темата “Голо тяло”.

В темата ще ни поведе Мария Димитрова (Mery Core):

 

Лекторите на Фотоваканция 2018 - Мария Димитрова

Мария Димитрова, позната още като Mery Core, повече от 15 години работи пред и зад камера като фотограф и модел. 2015 г. печели наградата на Фотовакнция за най-добър кадър в категория „Голо тяло”. В момента Мария изкарва прехраната си с комерсиална фотография и ретуш.

„Всяка творба носи частица от душата на своя създател.“

Това е и водещото в творчеството на Мария. Тя влага много от душата си, много любов, провокация и разчупени концепции. От нея можете да очаквате неочакваното и разбира се, и този път, ни е подготвила изненада! Тя ще ви поднесе фина еротика, красота и ще ви потопи в приказната магия на женската уникалност.

Всяка тема е разделена на теоритична част, лекция, и практическа част – фотосесия.

7-ми септември

Мария ще ни разкаже за психологическия подход при снимане с модел голо тяло. Ще ни разходи в историята на актовата фотография в България.
Ще ни разкрие повече за новия новия си проект “Fire in the air”, в който комбинира красотата на голото тяло с опасна игра с огъня.

Именно фотосесия в тази стилистика ще бъде кулминацията, която ще подпали вечерта.

8-ми септември

Очаква ни фотосесия “голо тяло сред природата”. Мария ще помогне на участниците да намерят най-подходящата гледна точка, в търсене на контрапункт или сливане с околната среда и красотата на голото женско тяло.

Събитието е част от официалната програма на Фотоваканция. За да участвате, трябва да сте регистрирани участници във Фотоваканция 2018. Повече информация може да намерите тук: https://photovacation.org/