Тема „Портретна фотография“ с Енчо Найденов

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=“Тема „Портретна фотография„ с Енчо Найденов“ spacer=“line_only“ spacer_position=“bottom“ line_height=“1″ line_color=“#dd3333″ line_width=“600″]

4-5 септември, Фотоваканция 2018 г.

СОК Камчия

[/ultimate_heading][vc_empty_space height=“50 px“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_single_image image=“488″ img_size=“full“][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_single_image image=“489″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_single_image image=“490″ img_size=“full“][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_single_image image=“492″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=“yes“][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-calendar“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_style=“circle“ icon_position=“left“ counter_title=“Дни“ counter_value=“2″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-user“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Участника*“ counter_value=“15″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“icomoon-material-24×24-face“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Модела гимнастички“ counter_value=“3″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-clock-o“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Часа продължителност“ counter_value=“12″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“Defaults-camera“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Снимачни часа“ counter_value=“4″ speed=“3″][/vc_column][vc_column width=“1/6″][stat_counter icon=“icomoon-material-24×24-monochrome_photos“ icon_size=“32″ icon_color=“#d73737″ icon_position=“left“ counter_title=“Часа ретуш“ counter_value=“4″ speed=“3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]На 4-ти и 5-ти септември Енчо Найденов ще ни разкрие как да общуваме и да избираме точните технически похвати, за да представим човекът, който снимаме максимално добре.

Повече за Енчо Найденов:[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/4″][vc_single_image image=“396″ img_size=“medium“][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“3/4″][vc_column_text]Енчо Найденов е един от водещите български фотографи в сферата на портретната, рекламната и комерсиалната фотография.

Снимал е за повечето големи български списания: AMICA, BEAUTY, EGOIST, ELLE, EVA…

Сред неговите клиенти са водещи марки като: Coca Cola, МТЕЛ, Виваком, Actavis, FiBank… и много други.

Носител е на голямата награда на PHOTO –  едно от най-големите фотографски списания в света.

На Фотоваканция 2018 ще ви предизвика да покажете същността на хората пред обектива.

Повече за Енчо на: www.enchonaydenov.com[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Всяка тема е разделена на теоритична част, лекция, и практическа част – фотосесия.

4-ти септември

Енчо ще ни въведе в психологията на общуване с модела. Ще ни покаже и разкаже за примери от своята и световната практика, в които подходът на фотографа е ключов.

Във втората част на вечерта ще имате ценната възможност да чуете градивен коментар върху фотографии на участниците и съвети и насоки за това какво биха могли да подобрят, ако има такава нужда. Фотографиите ще се показват анонимно, за да избегнем излишни притеснения. Този анализ ще ви позволи да видите и чуете как професионалист от неговия калибър мисли относно фотографията и в каква дълбочина вижда детайлите, които изграждат успешното изображение.

За да може да чуете и коментар върху своя снимка, молим да ни я изпратите използвайки формата на тази страница.

Снимката трябва да е в .jpg формат. Препоръчителната дължина е 1920 px. Може да изпратите една фотография изобразяваща портрет.

 

[caldera_form id=“CF5b79b5a82aeed“]

 

5-ти септември

На 5-ти септември ще проведем две различни фотосесии водени от Енчо, в които той ще покаже на практика как подхожда към моделите, към психологическите и техническите предизвикателства при снимането на портрет.

Сутринта ще направим фотосесия във вътрешно пространство. Ще използваме наличното осветление и ще разиграем варианти на снимане, което комбинира наличното осветление с изкуствена светлина.
Следобед ще излезем навън и ще направим ефектна фотосесия на открито.

Събитието е част от официалната програма на Фотоваканция. За да участвате, трябва да сте регистрирани участници във Фотоваканция 2018. Повече информация може да намерите тук: https://photovacation.org/[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]