Тема „Портретна фотография“ с Яна Пенева

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=“Тема „Портретна фотография„ с Яна Пенева“ spacer=“line_only“ spacer_position=“bottom“ line_height=“1″ line_color=“#dd3333″ line_width=“600″]

6-7 септември, Фотоваканция 2018 г.

СОК Камчия

[/ultimate_heading][vc_empty_space height=“50 px“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“476″ img_size=“full“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“475″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“477″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]На 6-ти и 7-ми септември Яна Пенева ще ни покаже нейният емоционален поглед към портретната фотография

Повече за Яна Пенева:[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/4″][vc_single_image image=“397″ img_size=“medium“][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“3/4″][vc_column_text]Яна Пенева е един от най-успешните сватбени фотографи в България като го постига просто следвайки страстта си да снима.

“ Фотографията е начинът ми да покажа света през моите очи. Всъщност моя свят. Една снимка говори повече от хиляда думи понякога, макар да обичам думите. Красотата и любовта също обичам. С това се занимавам.”

На Фотоваканция тя ще ни предаде нейното усещане за фотографията и ще ни предизвика да улавяме емоциите.

Повече за Яна на: www.snimamte.com [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Всяка тема е разделена на теоритична част, лекция, и практическа част – фотосесия.

6-ти септември

Яна ще ни потопи в емоционалната страна на портретите. Ще ни покаже и разкаже нейното виждане за това как да покажем връзката и отношенията между хората, близостта, любовта, отговорността… дори малките неразбирателства, които правят нещата истински.
Лекцията ще е илюстрирана с много снимки, обогатена с много истории, които са я вдъхновили. Ще ни сподели и за опита, който самата тя придобива като фотограф ежедневно.

7-ми септември

На 7-ми септември с Яна ще проведем две фотосесии, в които ще изследваме отношенията между хората  и задачата да ги изразим в снимки.
Едната сесия ще се проведе през деня, в гората. Ще използваме красотата на природата, за фон на любовта на избрана от Яна двойка.

Втората сесия ще е по залез слънце, когато ще използваме меките слънчеви лъчи, за да създадем необходимата атмосфера в кадрите.

По време на сесиите ще може да видите подхода на Яна, да се запознаете с нейния начин на общуване и да видите как тя дава пространство на истинските емоции да се покажат пред обектива.

Събитието е част от официалната програма на Фотоваканция. За да участвате, трябва да сте регистрирани участници във Фотоваканция 2018. Повече информация може да намерите тук: https://photovacation.org/[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]